کد مطلب: 106953
رئيس‌جمهور در اولين همايش ملي روز روستا:
توسعه بهداشت و بيمه در روستاها اولويت دولت يازدهم است/ ضرورت ارتقاء اقتصاد در روستاها
تاریخ انتشار : 1393/07/14 10:19:30
نمایش : 1326
رئيس جمهور گفت: گسترش بيمه خانه‌هاي بهداشت به عنوان برنامه اولويت‌دار اين دولت است که دنبال خواهيم کرد.
به گزارش هفت چشمه به نقل از باشگاه خبرنگاران،‌ اولين همايش ملي روز روستا با حضور رئيس‌جمهور آغاز شد.

حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر "حسن روحاني" رئيس جمهور کشورمان در اين همايش اظهارداشت:‌ يکي از امتيازات مهم روستا هواي پاک و نسيم روح بخش است.

وي ادامه داد:‌ اين دولت براي بهداشت و سلامت روستا هم برنامه ريزي کرده و همان طور که مشاهده مي‌کنيد ما هر مخارجي که شهري بايد براي درمان خودش در بيمارستان دولتي پرداخت کند نصف آن را براي روستاها و شهرهاي کوچک مقرر کرديم.

رئيس جمهور تصريح کرد: گسترش بيمه خانه‌هاي بهداشت به عنوان برنامه اولويت‌دار اين دولت است که دنبال خواهيم کرد.

وي با اشاره به مشارکت روستاها در انتخابات ادامه داد:‌  اين منتخب کوچک شما در بعضي ازر روستاهاي کشور 100 درصد راي مردم را به خود اختصاص داد و من تعجب مي‌کنم يک روستاي دور افتاده‌اي که تمام راي اين روستا 96  عدد است همه راي اين روستا و همه اين‌ها و 96 راي صددرصد به يک نفر راي دادند.

رئيس جمهور تصريح کرد:‌ اين نشان اين که روستاي امروز ما روستاي ديروز نيست روستا و روستاييان ما امروز کاملا از تخولات و مسائل جهاني و از مسائل کشور با اطلاع هستند و روستائيان با استعداد، فعال و فهيم هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحاني افزود: اين جاي بسيار تاسف است که روستائيان ما پس از تحصيلات جذب شهرهاي بزرگ مي‌شوند و حال آنکه روستاها خالي مي‌شوند.

وي تاکيد کرد:‌ نبايد روستاها تخليه شود و روستاهايي که زيربناي توليد جامعه و حرکت جامعه هستند، خداي ناکرده تبديل شوند به باري براي شهرهاي بزرگ و مشکل زا شوند؛ در حالي که روستاييان هميشه بار مسئوليت را بر دوش داشتند

رئيس جمهور با اشاره به جلسه‌اي که با روستائيان و عشاير استان چهارمحال و بختياري داشته اظهارداشت:‌ در اين جلسه فردي سوال قسنگي از من کرد که تو هميشه مي‌گويي حقوق شهروندي پس حقوق روستايي چه مي‌شود؟ من توضيح دادم حقوق شهروندي مال شهرنشين و روستانشين است، حقوق شهروندي يک اصطلاحي است يعني حقوق همه انسان‌ها و افرادي که در ايران زندگي مي‌کنند و تابيعت ايراني دارند، حال چه در روستا و چه در شهر زندگي کنند.

دکتر روحاني با اشاره به مقوله اقتصاد روستاها افزود:‌ اساس حرف بخش اقتصاد است ببينيد بعد از انقلاب ما به روستاييان در رفاه و مصرف کمک کرديم يعني برق به روستا رسانديم مصرفش را زياد کرديم ما براي روستا آب لوله کشي برديم،‌ روستاها گاز رساني شده و ادامه دارد .

وي تاکيد کرد:‌ اساس کار ما حرکت در توليد است ما بايد کاري کنيم که روستاييان درآمدشان چند برابر شود،‌امروز در دنيا براي اين که ما زمين کشاورزي را توسعه بدهيم و کشاورزي و دامداري را متحول کنيم.

رئيس جمهور ادامه داد:‌ اولين تلاش ما اين است که برنامه ريزي کنيم چگونه بهره‌وري و ارزش افزوده را بالا ببريم و بايد آب را به صورت علمي در کشاورزي مصرف کنيم و اين مهمترين کار ماست چون آب در ايران کم است و ما در خشکسالي هستيم.

وي تصريح کرد: در خوزستان و ايلام طي شش ماه اول سال هر ماهي 2 هزار هکتار زير پوشش طرح است و در ماه‌هاي آخر امسال ماهانه 8 هزار هکتار تحت پوشش اين طرح قرار خواهد گرفت که در مجموع 584 هکتار را تحت پوشش اين طرح خواهيم برد.

دکتر روحاني افزود:‌ در استان‌هاي غربي يک طرح بسيار خوبي را آغاز کرديم که در ساير استان‌ها نيز اين طرح را دنبال مي‌کنيم براي اين کار همه بايد دست به دست هم دهيم و به خصوص بانک‌ها بايد فعال شوند، معاونت توسعه روستايي بايد با همکاري وزارتخانه‌ها تلاش کند ارزش افزوده فعاليت اقتصادي روستاييان را بالا ببرد البته بخش بزرگ فعاليت روستاييان در بخش کشاورزي، زراعت و باغداري است اما روستاها در صنايع دستي از گذشته فعاليت بسيار خوبي داشتند.

رئيس جمهور تاکيد کرد: بايد دنبال کشاورزي صنعتي باشيم و هر دو روش بايد باشد چرا که صنايع تبديلي در کنار کشاورزي مي‌تواند به روستاييان کمک کند مسئله گردشگري مي‌تواند درْآمد روستاييان را بالا ببرد و ما امروز بايد سنت‌هاي درست گذشته را حفظ کنيم و با استراتژي فرهنگي در کل کشور حرکت کنيم.

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg